Žena
Byla pro mě spása
trošku mi to srdce drásá
přišla kroky lehkými
zaútočila na mě zbraněmi ženskými
Oči jak šelma divoká
Má mě jak otroka
Za chvíli mi u ucha vrní
a mě dole brní:)
je z ní přítulná kočička
a já bych pro ty její očička
dobyl vesmír
jenže nejsem létající Čestmír
Srdce mé mi ukradla
a obtočila kolem mě svá chapadla
jak rád bych zůstal v nich
ale ze mě stal se mnich:)
Přečteno 423x
Tipy 12
Poslední tipující: Dameira, James Libustka, carodejka, jitka.svobodova, Lioness, Kett, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)