Antická
Od snu do sna dřímá Vesna,
v Labyrintu zlatá nit,
Ariadna drží vesla,
ke hvězdám jde Malý Princ...
Herakles teď sklízí potlesk,
přichází si pro obdiv.
Jeho síla - Bohů odlesk,
čistý Augiášův chlív...
K Olympu nás přibližuje
legendární dávný příběh,
v němž zlatá zrála jablka
na zahradě Hesperidek...
Přečteno 481x
Tipy 19
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Radek.oslov.Šafárik, Kapka, la loba, Psavec, carodejka, Antares, Javavia, ZILA78, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)