Smysluplná pravá činnost
Anotace: Opět akrostich a opět Gyps fulvus
Gigantická odhodlanost
Yzop v dáli tušený
Poutí pouští bez ženy
Smysluplná pravá činnost
Fialové obzory
U komínu na střeše
Lačný přesto nežeroucí
Volán k vlastní útěše
Utěsňuje otvory
Strach do srdce zvoucí
Přečteno 266x
Tipy 21
Poslední tipující: Špáďa, Dota Slunská, Lota, Psavec, labuť, Gabrielle, WhiteSkull, carodejka, ZILA78, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)