Neobvykle s trochou Řecka
v duelu výkřiků
podmanivé alfa bety
tercie vážených hudebníků
tomu dává grandiózní mety
....
Eféb prorokuje Řecku
dlouhé řady bojů
táhnou se ze dne na den
...
dává Římanovi pěstí pecku
v tříštivé povaze rozbrojů
v ničivé hebrejštině volá: Amen!
..
Amen, amen, ame., am.., a...,
.
Staň se, jak stát se má
gloria hřbitovním zdem
strach nikdo nevnímá
a smrt jen tím menším zlem
.
a neobvykle s trochou Řecka ve dlani
pochoduje římská legie do budoucí Itálie
.
a volá po slávě Romy
Přečteno 283x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Veselý Drak, Psavec, labuť, Danga, hašlerka, Gabrielle, Jiná, Mbonita, James Libustka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)