Hladovím
Hladovím
ale nepotřebuji jíst
Hladovím
a můj hlad je píst
Hladovím
ale nehladoví mé tělo
Hladovím
a něco by to chtělo
Hladovím
to volá má duše
Hladovím
v ní rána jak z kuše
Hladovím
a poslouchám hlásky
Hladovím
pro trochu lásky
Hladovím
a sílu ztrácím
Hladovím
uvnitř se kácím
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: JohnyD., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)