Ekonomie II.
Náklady
a prospěch z nich
Nápady?
Napadl mě hřích
Výrobní faktory
přírodní zdroje
mé srdce hladoví
chci být jen tvoje
Netržní řešení
kradu tě pro sebe
padá mý lešení
a klesám do nebe
Výrobní postupy
lákadla očí
je známka potupy
že z tebe hlava se mi točí..
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Larey
Komentáře (2)
Komentujících (2)