.... žádný podzim života nemůže přehlušit novou jarmí touhu a sny ...
***-.....že třeba právě to ještě nezrozené nadcházející jaro bude to na které čekáme
30.10.2010 20:14:00 | HarryHH
Zelený sen
léta prý už bylo dosti…
do řetězu času tnu
ať ve žňové spanilosti
na zeleném prchá snu
s podzimem se kamarádím
bez žní trhává se len,
deště když mě straší mládím
zelený se přidá sen
bílé snad podlehne barvě
hnán sněhem v nory králičí
cha cha, těšil jsem se marně
zas snově voní jehličí
s jarem přilét asteroid
že kdeco dýchlo plamenem
základní chce krystal zdobit
sen na trávníku zeleném
:o)
Jiří senior
20.10.2010 14:12:00 | j.c.