V srdci blues
V srdci mám blues
ten dvanáctitaktový smutný stroj
Pulsuje mi ve spáncích
v rytmech smutných
V srdci mám lásku
měním ji v sex,
nenávist a často vztek
Zase to blues
Jsem totálně dur
a moll
Ty takty mi rvou radost
uvězněnou v duši
zavřenou, zamčenou
drásající se ven,
z té hluboké temnoty
V srdci mám blues a krev
a lék je snad čas i když příliš dlouhý
V srdci mám blues
to on je lék
na život,
který jak korálky z přetrženého náhrdelníku mně mezi prsty protek
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, ewon, WhiteSkull, Gabrielle, Mbonita, Maro Deives, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)