každé ráno
muž vybírá manželce květiny
usmívám se potutelně do sluníčka
a vím, že stíny hází
jen ty pěkné stromy
každé ráno začínám dýchat jen tak beze slov
stejně jako začíná ve slunné odpoledne
ostrý vítr
poráží stromy a děsí něžnost
a nebojím se začít i když těm nejzlejším
je najednou vše svaté
z okna vidím hvězdy
když už nic, tak alespoň ty hvězdy
princezny, co každý večer zapomínají
doma své střevíčky
schválně
kvůli mně, ví, jak nemám ráda klapot podpatků
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Sladkalu, la loba, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)