V baru
Anotace: ...fikce, samozřejmě!
v modravém dýmu na barovém stolku
koukám na zlatem ověšenou holku
i když skrze hustý modrý dým
ji vlastně ani nevidím
holka jde ke mně, dlaní proti klínu
k nějaké neřesti to tu celé spěje
a rána bičem! cítím vinu
ač jen v mé mysli se to celé děje
ach ne! už dost! cožpak jsem snad vrah?
říkám podruhé! to vše je jen v mých představách!
Přečteno 423x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, teniska, whiolet, Skalsky Pavel
Komentáře (3)
Komentujících (3)