roztáhla ruce a přelezla zábradlí
10. patra balkonu
studentských kolejí
nad šedou budovou
katedry ústavního práva
ledový noční vítr jí čechral
vlasy a to bílé tělo
zářící do temné noci...
stál jsem, hlavu v záklonu
zabráním tragédii?
...běžím okolo vrátnice k výtahu
za tři minuty
mi začíná na nově talentmania