Teď?
Anotace: o nutkání vědět...
realita je jen pojem, co zanechá mnohdy nepopsatelný dojem
sny, které si sníme, problémy, o kterých víme
dveře s rámusem zavřené, plány s neštěstím spřažené
nebo ticho, chladný klid, co uvnitř může burácet a vřít
třeba taky strach, zda ji vidím správně, souvislosti hledané marně
očistu vlastního těla bych nejspíš v hlavě začít měla
vymazat všechny kazy a vady, užít si život teď a tady
realita je jen neuchopitelná teorie,co s každým a ve všech podobách žije
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (0)