Anotace: čarodějnice,kostlivec,dýně,půlnoční,hřbitov. inspiroval mně Lesi.ale nevím jestli se povedla.
Vyhnala mě přísná tchýně
o půlnoci z postele
abych odvez na trh dýně
Tvářil jsem se kysele
že za tmy mám jet kol hřbitova
je to pravda nebo hec
že tam straší bez domova
bezdomovec kostlivec
Jedu… náhle slyším hvizd
pot se řine z pod čepice,
to zloduchy žene z hnízd
tchýně čarodějnice
:o)
Jiří senior
20.10.2010 20:43:00 | j.c.
je to úsporné a básnické namísto těch dětinských ptákovin, co tu někteří /že, pampelko!/ vyplodili...též tipám
20.10.2010 17:33:00 | pamp_elka