Anotace: ...když se narodila, byl to takový kouzelný uzlíček co nebrečel...teď v pubertě ječí pořád...
Mám syna, nemůžu soudit. Fakt je, že puberta je hrozná a až v tomto období (je mu 13) jsem pochopila, že puberta se musí přežít z obou stran. Děti, aby jí přežily a rodiče je "nezabily" a rodiče, aby je nezabil infarkt či ze strany potomků "přehnaná" péče o ně.
21.10.2010 12:34:00 | Marťafon
Díky za milé "písání"
Já naštěstí musím říci, že se mi můj vztah s dcerou daří...
Je na ni spoleh, nehádáme se, fungujeme v pohodě...svěřuje se mi s láskama...a dokonce tvrdí, že má nejlepší mámu na světě...Tak jen doufám, že to, co tvrdí ve 14ti, bude tvrdit i za 10,20let...zkrátka pořád.
Jasně, že všude se najdou chybičky, které jdou zlepšit, ale kde ne?
21.10.2010 11:57:00 | Mersii
moje máma mi chtěla být taky kamarádkou - hádej jak to dopadlo - třeba jsou mámy, co to umí - ale spíš se jim do toho role mámy míchá - a to pak škrípe - píchá ... prostě nejde to
20.10.2010 19:44:00 | Romana Šamanka Ladyloba