Toužíme
Toužíme po lásce, toužíme po hrách
Toužíme v pohádce, toužíme ve snách
Toužíme za světla, toužíme za tmy
Toužíme s partnerem, toužíme sami
Toužíme každý den, toužíme stále
Toužíme v dětství, toužíme dále
Toužíme každý den, toužíme moc
Toužíme přes týden, vytoužíme noc
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nick Name
Komentáře (0)