J A Y
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=9JHMiiNyzec
***
Jsem k tobě přilepen
jak obraz Doriana Graye
k mé tváři
roztrhán na kusy
táním ledu na duši
žhneš
topím se v proudech
lascivních pocitů
máš kliku
srdce bije s tvým šílenou muziku
řvavé blues
Jay Hawkinse … I pud
tak jsem se zastyděl
objal tě v pase
a zase
život tvrdí muziku
***
Přečteno 315x
Tipy 47
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Gabrielle, Divoženka1, Veselý Drak, Danga, ZILA78, páááááááá, PIPSQUEAK, Jarka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)