Naseru Tě!
Anotace: Vždycky mě nasereš, vším co mi sdělíš...
Vždycky mě nasereš,
vším co mi sdělíš.
Ohledy nebereš,
není to skvělý.
Čekám až řeknu Ti,
co nasere Tebe.
Myšlenku vnuknu Ti,
povýším sebe.
Jenže flegmatik ty jsi, takže,
tolerantní docela.
A já nemám rád problémy (a vše -
se srdcem rebela.)
Stačí slovní spojení, jedna blbá věta...
vymyslím jí do detailu a nesere tě tak... TAK STRAŠNĚ MOC!
Komentáře (0)