Pro tebe
Anotace: kamarádce z dětství
Srdce máš lásce přející
v duši tvé zase něžný žár
úsměv a svěžest na líci
toť půvab je a vzácný dar
přírodě nasloucháváš tiše
pobereš krásu do dlaní
vyhýbáš se každé pýše
v očích máš jitřní svítání
bývalas vílou od mládí
též jí jsi za dlouho zase
kouzelné kousky provádí
setkání v nynějším čase
Přečteno 316x
Tipy 36
Poslední tipující: Gabrielle, Holis, Danga, ZILA78, la loba, Antares, Zasr. romantik, jitka.svobodova, Jarka, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)