V kabaretu
Koukám se na svět
asi přes sklo akvária
Proč jinak by se mohl zdát
barevným?
Ty kouřící stromy
šumící komíny
štěkající auta
hlučící psi
V kabaretu
svlékám se
před výskajícími oplzlíky
a myslím na to že můj klín
nehoří studem
Ale asi ho neutopím
ani na dnu akvária
který činí můj svět
barevným
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)