Bolest
Zkus z tváře setřít smutek
pocit chladu jenž Tě svírá
srdce bolestivě semknuté
co se před druhými neotvírá
a rány co se nezahojí
co bolet vždycky budou
a slzy jenž vždycky na polštář dopadají
a zmáčet ho tak mohou
zkus vzepřít se
bolestivé chvíli, jenž poslední byla
slzy ještě neuschly
avšak už teď jsi nad nimi
zvítězila
...
Přečteno 308x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Danga, Psavec, Linzerka, Květka Š., Sweet KiWi, nejsembásník, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)