Anotace: chci ti popřát klidné spaní a hezké sny.
I já po celodenním shonu
pak v tichém cinkání našeho domu
malému své rty tisknu na čelíčko
a pohladím mu něžně líčko
pak zašeptám mu zaříkání
o strážcích v jeho sladkém spaní...
21.10.2010 08:27:00 | šuměnka
odcházíš se mnou
do snů mých nocí,
s oblohou temnou
máš mě v své moci ...
21.10.2010 07:40:00 | nejsembásník