když je kde se zout...

když je kde se zout...

Anotace: ...

ležíš na kraji lesa
a prostorem se nesa
tvá krása tak
že podvečerní slunce
zapomnělo padat
a proplétá se mezi stromy
v dychtivě pastvě
na tvé odhalené nahotě
až k pasu...

v záplavě padajících květů
já nahmatal tvou ruku
tápu dál
až k tělu
zakrytém
nebeským prostěradlem
beru tě
do náruče
a foukám proti zemi
bychom se vznesli
v průvanu
nad tuhle realitu...

mé kaštanové vize
srostly s Tvými pohledy
do dáli přikováni
k jednomu místu
odhrnout závoj snů
a vstoupit dovnitř…

Domů...
Autor enigman, 21.10.2010
Přečteno 303x
Tipy 34
Poslední tipující: Gabrielle, Jiparo, kroužek, hašlerka, isisleo, Jana M., Psavec, ZILA78, páááááááá, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je v životě to nejdůležitější...:-)

22.10.2010 12:32:00 | střelkyně1

:-)))..tkaničkově zavázaná..

21.10.2010 20:39:00 | isisleo

Jo...
ST!

21.10.2010 11:23:00 | Kapka

Nádhera podvečera...

21.10.2010 09:12:00 | labuť

Padám naznak!
Touhle s´mě odboural
neboť když je kde se zout
pak ku tančení sál
pak prostor i kde plout
a koutek, kde bys hrál
a dělal náznak...

21.10.2010 09:04:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí