Anotace: Tohle jsme našla naspod šuplíku. Popravdě, není to žádné velkolepé dílko, ale zas je mi líto ho nechat na pospas času a upadnout do zapomnění...
Ahoj...Hm, víš proč ti nikdo tady nenapsal komentář? Báseň je na slušné úrovni zpracování, podle tvé mínky bylo o čem psát...ale,...to ale znamená, že chybí podstatné sdělení pro nezaujaté čtenáře. Ti, co s tebou v těch lázních byli, by na báseň pohlíželi s pochopením. Všem ostatním se jeví mělká. Chápeš?
02.07.2006 22:17:00 | Krtica