jedna, dvě ...
Anotace: tři, čtyři, pět ...
- - - jedno malé „b“ - - -
jedno malé „b“
pár vzkazů,
komentů
a ticho
žádné díla - jen věk
s číslem pět
doteď měl
vždy tendenci
se vracet
prosím,
posuň se
i vrať se zpět
- - - Jak se máš? - - -
jak se mám, těžko říct,
nálady měním
jak ve větru list
co jsem se
do Prahy vrátila,
jsem častěji smutná
než-li veselá
Přečteno 286x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Holis, Gabrielle, Dota Slunská, PIPSQUEAK, Psavec, Maura, malá slečna, 6thSun, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)