TAK KRÁSNĚ MU TO ŽEROU
Bez páteřní ďábel,
stíná hlavy,
málo svatým.
Zlatě opeřený orel,
zmírá hlady,
unaven mládím.
Hbitě jazykem mrská,
krásně mu to žerou.
Slova studí…….prská,
na podium se derou..
Samolibý satan,
krade duše,
málo čistým.
Rudě ohořelá tvář,
v zahradách slávy,
vzlyká když jí hladím.
Tak krásně mu to žerou,
obětní beránci.
Tak krásně mu to žerou,
……………….chudáci!
Přečteno 325x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Pablo Kral, Dračičák, Niky88, Psavec, malá slečna, carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)