...černobílé sny...
Anotace: psáno na zelený papír
Přes den se mi zdají černobílé sny,
najdi lístek mezi třemi!
Zkus si představit zmatek v hlavě
a pak se teprve budeš bát
Až se bílá změní v barvu léta
a černá zůstane
Až se sklíčka prosvícená očima
kočky odnaproti
odplaví
Až doplutí ti všechny
věkem vyzrálé
sliby
A Až anafora odezní
Zkus si představit zmatek v hlavě
a pak se teprve budeš bát
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)