Každý jsme jiný
Krutost
Žádný smích, žádný pláč,
pouhý pohled, zabíjí nás.
Tvůj dotek zastaví vodu v řece,
tvůj pohled přináší utopii.
Nedovedeš se ubránit,
pořád cítíš zlost.
Krutost andělů
a zmar démonů.
Bolest celého světa,
přenášíš na sebe.
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Unyle Pěl
Komentáře (0)