Odcházím
V temném koutě stojím sám,
kolem mne tma a chlad.
Na duší jeden velký šrám,
a úzkost omotává mne jako had.
Po tváři stékají slzy
a mráz běhá po zádech.
Snad se dočkám brzy,
že příjde můj poslední výdech.
V hlubinách duše mé
se něco ukrývá.
Tuším že to bude zlé,
sil mi už moc nezbývá.
V jedné dlani svírám nůž,
já už odejít chci.
Na tomhle světě bude hůř a hůř
Když vše ovládají jen lži.
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, James Libustka, CULIKATÁ, Snící čarodějka
Komentáře (1)
Komentujících (1)