Dospelý

Dospelý

Anotace: ....

Pamätám sa na dom
zasadený v konároch
na izby bez okien
plné spevu
na príjemné šteklenie lúčov
a mrazivé štípanie
snehu

už ich vidím úplne presne
detské sny povešané
na šnúre od bielizne
a zjazvené nohavice
tancujúce vo vetre

celkom z kúta na mňa
kričia dedove oči
ponorené v poháriku

práve dnes je ten deň
kedy som sa stal prvý krát
dospelým
Autor MikroB, 21.10.2010
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vzpomínky a něžná slovenština - krása!!!

21.10.2010 22:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel