Černobílá duha
Anotace: ...už jste viděli svou černobílou duhu ?
Černá melancholie tlukoucích slov,
která nemluví, bojí se
Odstíny šedi za sebou řazené,
symboly toho, co není skutečné
Běloba v dáli, vysněná,
...co když ani ta není skutečná ?
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)