Tak zase o pravdě...
Anotace: Už jsem tady dlouho nebyl...
Říci dnes někomu
že píšu básně
nebo
že věřím v Boha
je již skoro podobné
jako by dospělý muž
táta od dětí
přiznal
že masturbuje
styděl by se to říci
i přesto
že je to pravda
ale pravda je asi
někdy horší než lež…
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, Unyle Pěl
Komentáře (2)
Komentujících (2)