Teda, jsem na měkko.. Díky vám všem za komentáře.
Maniku, tobě zvlášť díky za pozváni, odpověď jsem napsal do komentáře k tvé básni *** (neboli Pampeliška :o) z 9.1.
12.01.2006 19:05:00 | Bajaja
Dnes zabil, co bude dál?
Vždyť v dětství rád si na ně hrál,
když tehdy vraždil, tak se smál.
Dnes jeho srdce svírá žal.
Však zbraň neodložil a vraždil dál
a utrpení se jen smál...
Proč musíme si na vojáky hrát?
Proč nedokážeme už milovat?
Jsme banda odraná a jdeme dál,
za námi zůstává jen bolest a žal.
Však nás nedojme už nic,
voláme po boji, řvem z plných plic.
My jsme ti, co satan má je rád
a s chutí jdem se Bohu vysmívat.
Ó Bože, jak jsi mocný, tak zastav nás,
vždyť vše můžeš, tak zlam nám vaz...
PS: vystihl si to pěkně...
PS2: nejsi z okolí ostravy? pořádám tuto sobotu výlet na hory...jedu já, semiramis, skold. Nechceš jet taky poku ses z okolí?
12.01.2006 18:32:00 | Manik
A spíš drsňárna než veselá, ale moc pěkná. Zajímavé, také jsem napsal básničku Cínoví vojáčci, ale moc se nepovedla, tak jsem ji sem ani nedával. Tahle je rozhodně lepší.
12.01.2006 12:26:00 | JardaCH
..tak to by mě vážně zajímalo, co tě poňouklo k takovému nápadu.. ;o)
Šumi má pravdu, k zamyšlení..
12.01.2006 12:10:00 | Cecilka