Vzpomínka na ...
Jsem rybkou
v oceánu ticha,
jsem Tvým snem,
co se Ti zdál.
jedna noc
a alkohol
ze dna dýchá,
marihuany kouř
jsem ztratila
a nalezla jsem
kudy dál,
to nepochopíš miláčku,
leda bys doopravdy
miloval
Jsem prázdná paměť
čekající
na nová data,
jsem kočka toulavá
a mrtvá
rybka zlatá
v Tvém
neexistujícím
bezcitu...
Přečteno 276x
Tipy 25
Poslední tipující: Eru Alonnar, Mbonita, Gabrielle, Psavec, Nick Name, Holis, Radek.oslov.Šafárik, ZILA78, Sweet KiWi, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)