Ze snů se dá lecos vyčíst
starosti i radosti
I to zda hledá tě tvůj rytíř
či dáš dnes si maso od kosti
Sny jsou pro mě můj život druhý
já chodím si v nich pro chvíle vzpruhy
Někdo říkáže jsem lhář
pravda nenosím už svatozář
Jen procházím se ve snech druhých
a ty můžeš také zkus sny své přizpůsobit
27.10.2010 19:02:00 | Eru Alonnar
Líbí se mi.
A taky mi přijde, že by se ti mohlo líbit jak píše TedelyBear, máte dost podobných prvků.
22.10.2010 17:26:00 | René Vulkán
protože někdy jen tak z očí nevyčtem
jaký nic pro nás ty slova jsou
a zároveň jsou divnou jistotou,
že ne vždycky melem o ničem...
supr!
22.10.2010 13:20:00 | Lagedama
Slova jsou cenná!
jen v rozmyslu se musí vypustit!
jen plýtvat s nimi prostě nesmíme!
jen obsah jejich nutný v pravdě ctít!
prostě co řekneme, ať velmi vážíme!
22.10.2010 12:27:00 | šuměnka