I dnes na hezké spaní
Já usínal jsem v duchu s tebou,
také tak i probouzel,
v myšlenkách tě nosil sebou,
přes den s tebou procházel.
Večer je zas opět tady,
chystáme se na kutě,
u sebe tě mám teď taky,
v duchu líbám - hladím tě.
I když náruč má je prázdná,
mé myšlenky však naplníš,
pro mne jsi tak milá - krásná,
že to ani netušíš.
Přečteno 767x
Tipy 33
Poslední tipující: jedam, s.e.n, James Libustka, Tanzania, Dygi, Bíša, nejsembásník, Lucucu, Zlatičko, carodejka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)