Oženit osud - psáno je v závěru,
netrap se prosím Tě - ožeň ho mizeru :)
Žena už ho nějak zkrotí, potěší a skrotí,
na Tebe on zapomene díky svojí choti...
Skvělý nápad !
23.10.2010 11:20:00 | Veselý Drak
Každý si neseme úděl svůj
Bůh suď
zda dobře či nikoliv
je dál a dál jít
tmou za světlem
jarem a nadějí
létem
podzimním listím
zimou a závějí
zas k jaru směřujem
moudřejší o bolest
o radost
o prach z cest...
22.10.2010 14:49:00 | la loba