Led z růží
Na dlani růže,
hebké lístky,
bílá barva,
bez bolístky
V dlani růže
z ledu taje,
pookřává při pohledu,
plná klamu, beznaděje
Vadnoucí růže v dlani leží
už je pozdě, čas dál běží
led už roztál, rozplývá se,
o růži méně na světě je, zdá se…
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: WhiteSkull, Šerák, Gabrielle, Danga, labuť, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)