Na smrtelném loži
Anotace: potká to všechny
Na smrtelném loži
Zavři oči
Přišla noc
A něžně tě políbila na rty
Má mysl je otevřená
Chci porozumět
Tvým pocitům
Než ráno přijde
Aby zabilo naše sny
Potom můj strach bude naplněn
Pláči, dokud ještě můžu
…
Tvoje mysl tančí
Spolu s ďáblem
V intimním objetí
Jsi opojená
Vášní
Jako při první lásce
Jdeš smrti vstříc
Nevědomky
Že budeš muset odevzdat svoji duši
Než odbije půlnoc na orloji
…
Snažím se stát tebou
Nahlédnout do tvých citů
A napravit své chyby
Noc je tmavá
Nechce mě k tobě pustit
Sama si tě přivlastňuje
Hladí tě po vlasech
Drží za ruku
Líbá na rty
Místo mě
…
Za zvuku vznešených rytmů
Tančíš
Jako loď na širém moři
V harmonii s přírodou
Necítíš se lapena
Ještě ne
Ztrácíš se v očích svého tanečníka
Jsi mu odevzdaná
Čas běží dál
…
(Chyť mě, jestli to dokážeš)
…
Nezůstane nic
Ani smutek
Protože smrt vše rozdělí
Nic není věčné
Ani ten ďábel na plese
Ani ty v těch krásných šatech
Slyším odbíjení hodin
A z úst dere se ti tichý výdech
Beru tě za ruku
A naposledy líbám na rty
Noc nemá právo na tvůj poslední okamžik
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: komantytapel, carodejka, CULIKATÁ, Gabrielle, Nick Name, ZILA78, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)