cherubínka
Anotace: ...pohádka :o)...
Jednou jedna cherubínka
načechrala svoje pírka,
s dojmem, že jí šero ničí.
Vyletěla směrem vzhůru,
odhodlána smést tu lůzu,
co na slunce si líčí.
Byla to však velká mýlka,
nevěděla cherubínka,
kde smutné květy pučí.
Letí z nebeského kůru
zpátky na zem, domů,
slza padá z očí.
Prozřela ta cherubínka,
to né šero, to ta pírka
bláhově ji mučí.
Přečteno 731x
Tipy 17
Poslední tipující: jitka.svobodova, Klaudinka27, Agniezka, Sladkalu, jedam, Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, Gabrielle, Petite Francaise, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)