mezi námi loděmi...
jednou jsem přistál
na jižní polokouli
s nákladem
pro jednu plachetnici...
znáte to
pár vrstvených oplatek
do oken
pomeranče bez slupek
žebříkový provaz
zánovní dělo i s koulemi
kotvu z kovu
košatý strážní koš
výtah s vitráží
šití na vítr
a deštníky pro krtky…
?
vy taky?
mě by to nenapadlo
ale bylo mi řečeno
prý kdyby jim
v podpalubí pršelo...
díkes parníku
odvětila mi
a na oplátku
mám pro tebe pár koleček
nový plášť na komín
i kotel
místo toho propáleného
a taky lopatky
slyšela jsem o tom výbuchu
prý tě to málem položilo...
kdy vyplouváš?
zítra po snídani
budu mít naloženo
to je prima
co abychom spolu
ty a já
zapluli k molu 42
tam bychom přes noc mohli
dát trupy dohromady...
Přečteno 306x
Tipy 35
Poslední tipující: Actafool, šuměnka, Mbonita, isisleo, střelkyně1, Psavec, labuť, Jana M., Jiná, Lota, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)