na povrchu...
Anotace: se nedozvíte o podzemí dokud se tam nepodíváte...
sešel jsem z nadjezdu
a ona byla v podchodu
tak trochu skrytá
jako taková neprůbojná šprťanda
vyznavačka Strasbergovo metody
co se umí vžívat do rolí
tichá voda
co si tyká s magii
chodí ven s vlky
a občas má depresivní období…
obalená šálem vlny
od hlavy k patě
obličejem zabořeným v kolenou
schoulená
s prsty v uších
by neslyšela nářků
čekajíc na někoho
aby pozvednul ji
a vytrhl i s kořeny
z hlubin temných lesů….
tak se ukaž!...
vmetla mi do obličeje
celý gang listí
z prošlých podzimů
se smysly od netopýrů
a vyhrkla to ještě nic není…
jen se odhal děvče
já už plám
a na té tlupě šustivých
si labužnicky pochutnám…
Přečteno 319x
Tipy 38
Poslední tipující: Kapka, Actafool, střelkyně1, kroužek, šuměnka, Mbonita, isisleo, Lorraine, Psavec, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)