Zapomenutí
Anotace: ... (ještě dodělám)
Sbírka:
Co kdyby
oblékáš se do tmy
tiše mi nocí šeptáš
bereš mi mé noci
když do snu na mě dýcháš
a já cítím Tvou blízkost
i přesto že jsi mi už cizí
a v duchu se modlím
ať i tenhle sen brzo zmizí
ať na Tebe už můžu
zapomenout
...
Přečteno 275x
Tipy 18
Poslední tipující: Psavec, labuť, Jiná, Květka Š., la loba, Agniezka, Gabrielle, CULIKATÁ, ZILA78, Casssidy, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)