Já se z Tebe pominu, jdu spát, peněženka prázdná.. snad jen něco udělám pro klidné spaní :-)
02.04.2006 01:48:00 | Buližník
je z toho mimo jiné cítit i trošku Krchovský..:)Nenařkávám z plagiátorství, jen typuji inspirační zdroj. Jinak moooc povedené, jsi děvče k pohledání;)
02.02.2006 18:58:00 | mimoid