Okamžiky
Chaotické obrazy
poslední minuty
smutného snění,
končící noci,
už jen v polospánku…
Krvavá rána
tisíciletých vteřin
a směšných zjištění,
nového života
za závojem slz…
Prázdné oceány,
skleněného deště,
zrcadlící skutečnost,
stoického pohybu
-zbytečně- vpřed…
A zmatené dny,
míjející ospalou
rychlostí času
se pomalu ztrácí,
v labyrintu pocitů…
Přečteno 374x
Tipy 24
Poslední tipující: Víla, Désolé, hašlerka, DIDADA, Denael, Rootness, James Libustka, carodejka, Lamorte, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)