Nell
Anotace: .... :) jsi kouzelná
Jsem ztracená v Tvým posledním doteku,
ztracena v Tvým sladkým úsměvu.
Okolnosti ukryté v převleku,
pojď a naslouchej mýmu zpěvu.
Tvůj pohled zůstal v mé mysli,
Tvůj sladkej ďolíček na tváři.
Proč jen nejsme nezávislí,
ten pocit mě uvnitř sváří.
Jsi kouzelná, jedna z tisíce,
jsi jiná a krásná.
Jsi luna za svitu měsíce,
jsi rána do srdce včasná...
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, carodejka, CULIKATÁ, Jeronym.
Komentáře (1)
Komentujících (1)