V Časoprostoru
Anotace: čas je,čas pomalu zraje..
V Emocionálním prostoru
Kouř jistot se zvedá nahoru
Na tanečním parketu
Plátěné křivky odhalují stud
Hraješ si na foukací harmoniku
Vítr svou ostrostí načrtává tmu
Hra co nekončí a hlas co stále našeptává
Zlaté knoflíky co jdou k zemi
Strach z nakopnutí
Chuť rtů po mrkvi
Uniknout nelze
Světlo je silnější
Čas zraje
Úměvy praskají jako led
V každém stavu,obcházet obsazenost davů
A neodmítnout tichou zprávu
Nezatěžovat jistotu,odhalovat tu správnou chuť..
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)