Nechci se smát
když k smíchu mi nic není
zajatá v myšlenkách
v tichém odloučení
nemusíš se ptát
tohle není o souznění
odpoveď stejně nechceš znát
i když jedno Ti to není
...
S pocitem prázdnoty
necháváš mě životu
s pocitem svobody
jsme hodně spjatí
roky bolestivé samoty
když nebyl jsi tu
ta chvilka navíc
se dozajista ztratí
...