Ráno za tmy
Anotace: ani to delší nemůže být - v posledním verši mi prupiska spadla za postel :-)
Probudím se ráno a okolní svět spí,
klid a pouze hodiny tichem tikají.
Jenom měsíc kulatý mi dělá společnost,
že opravdu je ráno - divná skutečnost.
Kochám se září, jak v úplňku svítí,
pohledu na budík těžko uvěřiti.
Dnes v neděli ráno ni pták nezakřičí,
vstávat ještě za tmy - taky se mi příčí.
Ještě chvíli v bdění své si budu snít,
pak už další dění nelze zastavit.
Lampy náhle zhasly, škoda přez den spát,
v břiše mírně kručí, už je třeba vstát.
Přečteno 412x
Tipy 33
Poslední tipující: Danger, wigi.sama, hašlerka, Anjesis, Psavec, Eru Alonnar, NikitaNikaT., Gabrielle, la loba, Sladkalu, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)