Vánoční nostalgie
Anotace: ...za dveřmi myšlenek zní dětský smích...
Z oblohy padají třpytivá peříčka
krajinu pokryjí bělavým závojem.
Na nový kabátek střihla si lavička,
za letních večerů milenců domovem.
Stopy mých kroků zakrývá sníh,
oživlé vzpomínky vrací mne zpět.
Za dveřmi myšlenek, zní dětský smích.
Jít proti času a vrátit se o pár let !
Plamínky v očích, když dárek se rozbalí,
užaslé pohledy dítěte.
S rychlostí tornáda z dětí jsou dospělí,
stříbrná nit vlasy proplete.
Krajinou vzpomínek vracím se zpět,
u dveří návštěva zazvoní.
Uslyším dětský smích, je starší o pár let,
Duch Vánoc domov provoní.
Přečteno 575x
Tipy 23
Poslední tipující: Jedůfka, Pevya, jitka.svobodova, Psavec, Javavia, Květka Š., Linzerka, Jiná, Gabrielle, ZILA78, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)