Anotace: když za zády Vám stále někdo stojí, asi si nejspíš vlastní ego nebo mindrák hojí...
Kde je díra,
šmíra výrá,
tvé já sbírá
pro upíra.
Nezná šmíra,
kde je míra,
bere mír a
neumírá.
(Zvědavost podobně jako Nesmrtelná teta — Závist)
24.10.2010 22:07:00 | Špáďa
moc dobře jsi to napsala!!!
24.10.2010 17:30:00 | xoxoxo
a nazvali jí číškou jedu
a nazvali jí Harpyjí
slova zrůdná obalená v medu
vše kolem sebe zabíjí
ST!
24.10.2010 12:52:00 | hašlerka
Šmíra je vlastnost ničivá
s ní žádné štěstí nebývá
ničí vše kolem sebe
z jejich stop srdce zebe.St!
24.10.2010 10:36:00 | CULIKATÁ